Kurzy vaření.

Naše kurzy jsou určené nadšencům všech úrovní. Úplní začátečníci si osvojí základní postupy a principy aplikovatelné jak v přírodě, tak v domácí kuchyni. Zkušení kuchaři se naučí dosud nepoznané techniky a rozšíří si své obzory. Každý kurz začíná sklenkou prosecca a trvá 4–5 hodin. Po celou dobu se vám intenzivně věnuje lektor, zatímco náš tým se stará o vaše pohodlí a barman zajišťuje pitný režim.

Pro každé menu je vypsáno několik termínů. Pokud Vám nevyhovují termíny jednoho menu podívejte se na menu jiné.

Naše kurzy jsou určené nadšencům všech úrovní. Úplní začátečníci si osvojí základní postupy a principy aplikovatelné jak v přírodě, tak v domácí kuchyni. Zkušení kuchaři se naučí dosud nepoznané techniky a rozšíří si své obzory. Každý kurz začíná sklenkou prosecca a trvá 4–5 hodin. Po celou dobu se vám intenzivně věnuje lektor, zatímco náš tým se stará o vaše pohodlí a barman zajišťuje pitný režim.

Pro každé menu je vypsáno několik termínů. Pokud Vám nevyhovují termíny jednoho menu podívejte se na menu jiné.

Co potřebujete nutně vědět

Zde na jednom místě naleznete odpovědi na většinu vašich otázek ohledně rezervací, kurzů a jejich konání nebo dárkových voucherů.

Přejít na odpovědi
Nabídka kurzů

MASOŽROUTI

Marek Pavala

Kurz Masožrouti je od začátku Fuega náš bestseller. Ač se tento kurz každý rok mění, vždy se dočkáte třech masových chodů a skvělého dezertu. Čeká vás práce s tím nejkvalitnějším masem. Naučíte se připravovat carpaccio z pravé svíčkové bez mražení i správně upéct kachní prsa tak, aby byla růžová a šťavnatá. U druhého předkrmu přičichnete k technice pálení čerstvé zeleniny, což je průprava pro hlavní chod, kdy se ve žhavém uhlí budou péct steaky přímo v ohništích. Každý masový chod je doplněn netradiční přílohou a na závěr si můžete užít servírovaný dezert v podobě rozbitého koláče.

* v ceně kurzu je welcome drink a vinné párování

Menu

I. Hovězí carpaccio

  • carpaccio z hovězí svíčkové / nakládané hořčičné semínko a cibule / křenová majonéza / bylinkový olej

II. Křupavá kachna

  • kachní prsa s křupavou kůží / spálené jarní cibulky / malinová vinaigrette

III. Steak v uhlí

  • hovězí steak / salsa verde / smažené brambory / ovčí sýr / uzený olej

IV. Rozbitý koláč

  • sezónní ovoce / ořechová drobenka / domácí pribinák

4 990,00 Kč

VŠEŽRAVCI

Marek Pavala

Na kurzu Všežravci si vyzkoušíte od každého něco. Začneme, pro Fuego velice typickým, receptem na krevety s omáčkou z amerického bourbonu a úžasnou česnekovou domácí majonézou. Druhý předkrm by se dal považovat za samostatné hlavní jídlo, kdy si užijete chuť pomalu pečených francouzských baby kuřat, zavěšených nad ohněm a přípravu spálených chlebových placek s aromatickým petrželovým pestem. Náš signature steak v uhlí na menu nesmí chybět a na závěr celého kurzu se servíruje ananas z kamenné pece, připravený v rumu a pomerančové šťávě.

* v ceně kurzu je welcome drink a vinné párování

Menu

I. Bulleit Gump Shrimp Co.

  • krevety / omáčka z bourbonu / česneková aioli / spálený chléb

II. Zavěšené kuře

  •  zavěšené francouzské baby kuře / petrželové pesto / nakládané ředkvičky / domácí chlebová placka

III. Steak v uhlí

  • hovězí steak / pečená rajčata / buvolí mozzarella / bylinková salsa

IV. Spálený ananas & rum

  • ananas pečený v rumu / chilli / chantilly krém

4 990,00 Kč

SVĚTOBĚŽNÍCI

Marek Pavala

Zcela nový koncept kurzu Fuega jsou Světoběžníci. Každý ze čtyř chodů je inspirovaný nějakou zemí, nebo částí světa. Netradiční tatarák z ručně krájené hovězí svíčkové bude cítit Japonskem. Pstruha z českých sádek připravíme ve formě mexických tacos se spálenou chlebovou plackou. Hlavní chod, steak pečený přímo ve žhavém uhlí, je lehce inspirován Francií. Závěrečný dezert je pak kapitola sama pro sebe. Torrijas je španělská varianta sladkého „french toastu“ a naprosto nadpozemský zážitek.

* v ceně kurzu je welcome drink a vinné párování

Menu

I. Japonský tatarák

  • tatarák z hovězí svíčkové / zázvor / chilli / sezamový olej / křepelčí žloutek

II. Taco ze pstruha

  • pstruh na špalku / salsa pico de gallo / avokádo / domácí chlebová placka

III. Steak v uhlí

  • hovězí steak / hnědé máslo / spálený pórek / nakládaná červená cibule

IV. Torrijas

  • torrijas – sladký „french toast“ z briošky / karamel

4 990,00 Kč

Domácí zimní kurz v Praze

Marek Pavala

Po letech se vrací zimní kurzy s Markem Pavalou! Přivítáme Vás tentokrát v Praze, v centru města, kde proběhne kurz domácího vaření pro malou skupinku 8 osob. Společně s Markem si připravíte všechny 4 chody a užijete si večer plný jídla i vína! Čeká Vás netradiční tatarák v asijském stylu, ta nejšťavnatější křepelka, pořádný steak z pravé hovězí svíčkové, klasická red wine omáčka s trochou demi-galce a lanýžem navoněné pyré z celeru. Kurz zakončíte dokonalým tiramisu z Markovy poslední kuchařky Make Home Cooking Great Again!

* v ceně kurzu je welcome drink & vinné párování

* kurz je bez přespání a nelze na něj uplatnit voucher

Menu & techniky

I. Hovězí tatarák se zázvorem, hruškou a křepelčím žloutkem

II. Křepelka sous-vide s domácí teriyaki omáčkou a pažitkou

III. Steak ze svíčkové, omáčka z červeného vína, celerové pyré s lanýžovým olejem

IV. Tiramisu

  • rozbourání celé hovězí svíčkové
  • správná příprava steaku
  • ruční příprava tataráku
  • metoda sous-vide 
  • bourání křepelky
  • domácí teriyaki omáčka 
  • rychlá omáčka z pánve
  • práce s demi-glace 
  • pálení surovin
  • příprava dressingu

6 990,00 Kč

Soukromé akce

Ať už plánujete teambuilding, svatbu, oslavu narozenin nebo zážitek pro klienty, Fuego je to pravé. A pokud jste své vysněné místo už našli někde jinde, rádi tam za vámi přijedeme.

Zjistit více

Darujte Fuego

Fuego je zážitek jako stvořený pro milovníky jídla, masa a dobrodružství! Můžete ho darovat a vytvořit tak neopakovatelné chvíle pro někoho výjimečného.

Koupit voucher