Kurzy vaření.

Naše kurzy jsou určené nadšencům všech úrovní. Úplní začátečníci si osvojí základní postupy a principy aplikovatelné jak v přírodě, tak v domácí kuchyni. Zkušení kuchaři se naučí dosud nepoznané techniky a rozšíří si své obzory. Každý kurz začíná sklenkou prosecca a trvá 4–5 hodin. Po celou dobu se vám intenzivně věnuje lektor, zatímco náš tým se stará o vaše pohodlí a barman zajišťuje pitný režim.

Naše kurzy jsou určené nadšencům všech úrovní. Úplní začátečníci si osvojí základní postupy a principy aplikovatelné jak v přírodě, tak v domácí kuchyni. Zkušení kuchaři se naučí dosud nepoznané techniky a rozšíří si své obzory. Každý kurz začíná sklenkou prosecca a trvá 4–5 hodin. Po celou dobu se vám intenzivně věnuje lektor, zatímco náš tým se stará o vaše pohodlí a barman zajišťuje pitný režim.

Co potřebujete nutně vědět

Zde na jednom místě naleznete odpovědi na většinu vašich otázek ohledně rezervací, kurzů a jejich konání nebo dárkových voucherů.

Přejít na odpovědi
Nabídka kurzů

Taste the Fuego

Marek Pavala

Naučte se rozličné techniky od ručního krájení tataráku, nakládání, šlehání domácí majonézy, rychlého opékání dokonalého tuňáka, nebo legendární pečení steaků přímo v kontaktu se žhavým uhlím. Menu je sestavené pro ty nejnáročnější labužníky, jeho přípravy se však nemusí bát ani úplný začátečník. Každý krok vám pečlivě vysvětlíme a ukážeme, aby každý z našich hostů zvládl připravit perfektní menu.

Menu

I. Zvěřinový tatarák

  • srnec / spálený žloutek / nakládaná cibule / hrubozrnná hořčice / pažitka / bylinkový olej

II. Tuňák & grep

  • tuňák / citrusy / grepová majonéza / avokádo / spálený chléb

III. Steak v uhlí a spálené mrkve

  • hovězí steak / mrkve / ovčí sýr / chimichurri

IV. Ananas & chilli

  • pečený ananas / chilli / pomerančová omáčka / chantilly krém

4 990,00 Kč

Masožrouti

Marek Pavala

Jsme masožrouti. Máme to v krvi a nikdo nám to neodpáře. V tomto kurzu si užijete crème de la crème z masové nabídky. Ručně krájený tatarák, kachní prso pečené do růžova s křupavou kůží a hovězí steak ze stařeného masa. Všechny chody jsou doplněny o zajímavé a poctivě připravené chody. Naučíte se rozličné techniky, nejen správné krájení masa, ale i pečení přímo v uhlí nebo cílené pálení zeleniny. Součástí kurzu je obecná teorie okolo správné přípravy steaků, kterou pak můžete aplikovat kdykoliv budete vařit. Vyvrátíme mýty a naučíme vás dělat maso jednou provždy. 

Menu

I. Tatarák & vejce

  • hovězí tatarák / spálený žloutek / pecorino chips / pažitka

II. Kachna

  • kachní prso / spálené papriky / máta

III. Steak z uhlí a brambory z pece

  • hovězí steak pečený v uhlí / salsa chimichurri / brambory v popelu/ domácí majonéza

IV. Spálené ovoce

  • lesní plody / ciderová omáčka / zakysaná smetana / gin

4 890,00 Kč

Welcome to Fuego

Marek Pavala

Kurz nabízí průřez celou škálou našich jídel i technik, které na Fuegu používáme. Naučíte se „uvařit“ rybu bez tepla nebo správně využívat nízký žár a pomalé pečení při zavěšení nad ohněm. Odhalíte nejlepší způsob úpravy steaku, a to pečení v přímém kontaktu se žhavým uhlím v ohništi. Vyzkoušíte si ruční přípravu domácí majonézy, rychlé nakládání, pečení kynutých chlebových placek, i smažení poupat kaparovníku. Nebude chybět ani dezert z litinových hrnců. Pokud chcete ochutnat od všeho něco, a naučit se spoustu praktických dovedností, „Welcome to Fuego“ je tou správnou volbou. 

Menu

I. Ceviche

  • mořský vlk / limetky / červená cibule / koriandr / kaviár z divokého lososa

II. Zavěšená křepelka

  • pomalu pečená křepelka / petrželové pesto / nakládaná červená cibule / domácí chlébové placky

III. Roastbeef

  • nízký roštěnec pečený v uhlí / smažené kapary / lanýžová majonéza / bylinkový olej /křen

IV. Hrušky v červeném víně

  • tažené hrušky / hřebíček / chantilli krém

4 390,00 Kč

Burn baby, burn

Marek Pavala

Jak název napovídá, tento kurz bude hodně o pálení všeho možného. Užijete si svěží rybí tacos podávané v domácí spálené chlebové placce. Na žádném kurzu nesmí chybět steak v uhlí, tentokrát v kombinaci s paprikovým olejem, který zaudíme pomocí téhož žhavého uhlí. Naučíte se, jak bezchybně připravit dokonalou chobotnici a vytvořit z ní bohatý hlavní chod. Na závěr vás pak čeká rozložený koláč připravovaný v kamenné peci. Pořádný kurz, jako je tento, pak můžeme společně oslavit na našem baru!

Menu

I. Fish tacos

  • spálená chlebová placka / mořský vlk / pico de gallo / avokádo

II. Burn!

  • steak v uhlí / spálená rajčata / uzený a bylinkový olej

III. Octopussy

  • tažená chobotnice / chorizo / brambory v popelu ze slámy / petrželový salát / aioli

IV. Rozbitý koláč

  • spálená jablka / drobenka / domácí pribiňák / medovinová omáčka

4 990,00 Kč

Soukromé akce

Ať už plánujete teambuilding, svatbu, oslavu narozenin nebo zážitek pro klienty, Fuego je to pravé. A pokud jste své vysněné místo už našli někde jinde, rádi tam za vámi přijedeme.

Zjistit více

Darujte Fuego

Fuego je zážitek jako stvořený pro milovníky jídla, masa a dobrodružství! Můžete ho darovat a vytvořit tak neopakovatelné chvíle pro někoho výjimečného.

Koupit voucher