Kurzy vaření.

Naše kurzy jsou určené nadšencům všech úrovní. Úplní začátečníci si osvojí základní postupy a principy aplikovatelné jak v přírodě, tak v domácí kuchyni. Zkušení kuchaři se naučí dosud nepoznané techniky a rozšíří si své obzory. Každý kurz začíná sklenkou prosecca a trvá 4–5 hodin. Po celou dobu se vám intenzivně věnuje lektor, zatímco náš tým se stará o vaše pohodlí a barman zajišťuje pitný režim.

Pro každé menu je vypsáno několik termínů. Pokud Vám nevyhovují termíny jednoho menu podívejte se na menu jiné. Nyní jsou vypsané kurzy pouze ka květen-červen-červenec.

Naše kurzy jsou určené nadšencům všech úrovní. Úplní začátečníci si osvojí základní postupy a principy aplikovatelné jak v přírodě, tak v domácí kuchyni. Zkušení kuchaři se naučí dosud nepoznané techniky a rozšíří si své obzory. Každý kurz začíná sklenkou prosecca a trvá 4–5 hodin. Po celou dobu se vám intenzivně věnuje lektor, zatímco náš tým se stará o vaše pohodlí a barman zajišťuje pitný režim.

Pro každé menu je vypsáno několik termínů. Pokud Vám nevyhovují termíny jednoho menu podívejte se na menu jiné. Nyní jsou vypsané kurzy pouze ka květen-červen-červenec.

Co potřebujete nutně vědět

Zde na jednom místě naleznete odpovědi na většinu vašich otázek ohledně rezervací, kurzů a jejich konání nebo dárkových voucherů.

Přejít na odpovědi
Nabídka kurzů

MASOŽROUTI

Marek Pavala

Čtyři masového chody. Letos poprvé kurz Masožouti dostojí plně svého názvu, protože každou předchozí sezónu bylo čtvrté jídlo klasický sladký dezert. Letos jsme si řekl, že stačilo. Půjdeme proti proudu! Světové indoktrinace tvrdí, že bychom jíst méně masa – my uděláme opak a naopakvám přidáme. Můžete se těšit na fantastického daňka v téměř syrové úpravě, kakofonii textur v podobě monochromatického chodu s kachnou. Samozřejmostí je steak vhozený přímo do uhlí a jako dezert podáváme morkové kosti – hostinu tak završíte jako lovci mamutů a budete náležitě připraveni na radovánky na baru.

* v ceně kurzu je welcome drink a vinné párování

Menu

I. Tataki z daňka

  • daněk / kedlubna / naložený citrón / ostružiny / uzený olej

II. Křupavá kachna

  • kachní prsa s křupavou kůží / čekanka a řepa / malinová vinaigrette

III. Steak v uhlí

  • hovězí steak / salsa roja / spálená chlebová placka

IV. Kosti

  • morková kost / nakládaná cibule / petrželový salát

4 999,00 Kč

VŠEŽRAVCI

Marek Pavala

Pokud se nemůžete rozhodnout, jaký kurz se vám zamlouvá nejvíc, zkuste všežravce. Těšit se totiž můžete na staré dobré „od každého něco“. Hovězí tatarák z ručně krájeného hovězího v kombinaci s morkem a kyselou naloženou cibulí je perfektní kombinace. U drobné práce zůstaneme i nadále, protože jako další předkrm se naučíte čistit a upravovat kalamáry a vytvoříme vizuálně nádherné jídlo plné různých chutí i textur. Ke steaku připravovaném přímo ve žhavém uhlí uděláme slavnou salsu chimichurri a připravíme nádherně barevné spálené mrkve. Dezert torrijas možné neznáte, tak si zkuste představit ten nejlepší vláčný francouzský toast a creme brulee. Vše, včetně dezertu, připravíme společně na ohni!

* v ceně kurzu je welcome drink a vinné párování

Menu

I. Tatarák & morek

  • hovězí / morek / petrželový salát / spálený chleba

II. Kalamáry

  •  kalamáry / salsa Lucia / podmáslí / koprový olej

III. Steak v uhlí

  • hovězí steak /spálené mrkve / chimichurri

IV. Torrijas

  • torrijas – sladký „french toast“ z briošky / karamel / spálené jahody

4 999,00 Kč

JUNK FOOD

Marek Pavala

Nenechte se zmást názvem, je to pouhá slovní hříčka. Junk Food obecně je nekvalitní jídlo z rychlého občerstvení. Náš šéfkuchař, Marek Pavala, se tímto druhem stravování pouze inspiroval a vytvořil velice uspokojivé menu. Začnete klasikou z italské pumpy – krevetovým sendvičem, který perfektně nastartuje celé menu. Dál budeme smažit kuřata naložená v podmáslí, ukážeme vám, že i majonéza může obsahovat jen lahodné a zdravé ingredience - připravíme zelenou aioli! Hlavní chod jsou v zásadě dvě jídla dohromady. Naučíte se ceasar dressink, házet steaky do uhlí, zjistíte, že salát chutná lépe spálený a vše zakončíte dezertem, který si hořcí přinesete ke stolu.

* v ceně kurzu je welcome drink a vinné párování

Menu

I. Tramezzino

  • krevety / bottarga / cognac

II. Kuře v loji

  • kuře v podmáslí smažené v hovězím loji / naložené Jalapeño / zelená aioli

III. Steak v uhlí

  • hovězí steak / spálený salát / ceasar dresink / aioli / pecorino

IV. Hořící švestka

  • spálené švestky / domácí pribiňák / lískové ořechy

4 999,00 Kč

NEMO

Marek Pavala

V kuru Nemo se podíváte do vod slaných, sladkých, jako suchozemci si dáte pořádný steak a vše zakončíte tradičním dezertem v netradičním pojetí. Mušle sv. Jakuba, neboli hřebenatky, jsou jednou z nejluxusnějších surovin na světě – jsou skvělé tepelně zpracované, syrové i marinované. My si bereme z každého trochu a připravíme úžasné carpaccio se smaženými kapary. Přivážeme pstruhy na špalky a postavíme je kolem ohnišť, ukážeme si, jak důležitý je teploměr i při přípravě ryb, spálíme spoustu krásných paprik a připravíme aromatický barevný salát. Steak v uhlí najdete v každém kurzu, ale v jiné podobě. Tady se můžete těšit na nejchutnější bramborový salát všech dob. Brambory i šalotky pečené v uhlí a popelu mu dají úžasnou chuť, stejně tak i použití toho nejlepšího octa.

* v ceně kurzu je welcome drink & vinné párování

Menu

I. Svatý Jakub

  • carpaccio z hřebenatek / smažené kapary / zelené jablko / bylinkový olej

II. Ryba na špalku

  • pstruh na špalku / lardo / spálené papriky / petrželový olej

III. Steak v uhlí

  • hovězí steak / salát z brambor a šalotek v popelu / bylinkový tvaroh

IV. Rozbitý koláč

  • jablka / ořechová drobenka / domácí pribinák

4 999,00 Kč

Soukromé akce

Ať už plánujete teambuilding, svatbu, oslavu narozenin nebo zážitek pro klienty, Fuego je to pravé.

Zjistit více

Darujte Fuego

Fuego je zážitek jako stvořený pro milovníky jídla, masa a dobrodružství! Můžete ho darovat a vytvořit tak neopakovatelné chvíle pro někoho výjimečného.

Koupit voucher