taste the fuego

"Ať už se nemůžete rozhodnout pro kurz zaměřený pouze na konkrétní suroviny, nebo prostě chcete všechno najednou a všeho spoustu, tak Taste the Fuego je kurz právě pro vás. Menu je tématický průřez všech předchozích kurzů, ale s originální úpravou a něčím navíc. Jednoduše řečeno, nebude mít dvakrát stejnou chobotnici, ani steak. Uděláme si českou verzi karpáča a to z čerstvého pstruha, do žhavého uhlí dáme péct fantastickou hovězí Picanhu, neboli květovou špičku a ukážeme si i jedinečný způsob, jak perfektně připravit kachní prso na ohni, aby mělo šťavnaté růžové maso a křupavou kůži. Na závěr se dočkáte i dezertu. Taste the Fuego je taková degustační večeře, kterou si ovšem musíme připravit společně."

menu

Karpáčo ze pstruha s petrželovým olejem

 

Hovězí picanha pečená ve žhavém uhlí s omáčkou chimichurri

 

Pomalu pečené kachní prso na litinové pánvi

Spálené papriky s mátou

 

Chobotnice z kotlíku

Uzený lilkový kaviár s olivami taggiasca a granátovým jablkem

 

Pomalu pečený ananas s mučenkou a granátovým jablkem

 

4 390 czk

obchodní podmínky