steaky II. & salsy

"Vypravte se s námi na pomyslnou cestu latinskou Amerikou. Budete moci ochutnat a hlavně porovnat tři zcela rozdílné partie hovězího. Každou doprovodí salsa z jiné země. K pupku, též zvanému flank steak, si připravíme mexickou pikantní salsu roja. Veverku, neboli hanger steak, si ugrilujeme jako gauchos v uhlíkách a doplní ji salsa chimichurri původem z Uruguaye. A květovou špičku, brazilsky picanhu, si dáme s argentinskou salsou criolla. Celé menu korunuje naše variace na dezert ze spálených pomerančů slavného argentinského šéfkuchaře Francise Mallmanna.

Už máte sbaleno?"

menu

Hovězí pupek na roštu a salsa roja s koriandrem

Hovězí veverka na žhavých uhlíkách a salsa chimichurri

 

Hovězí picanha a salsa criolla 

Domácí chlebové placky pečené na žhavém uhlí, česnekové máslo

Spálené pomeranče s rozmarýnem a omáčkou z hruškovice žufánek

3 990 czk

obchodní podmínky