steaky I.

"To by snad ani nebylo Fuego, kdyby chyběl kurz věnovaný masu. Zařídili jsme, aby každý z vás mohl poznat a ochutnat tu nejlepší hovězí picanhu, neboli květovou špičku, přímo z Argentiny. Je fantastická na litinovém tálu, kde si v jejím tuku a másle upečete lahodné houby shitake. Co chtít víc? A to je jen zlomek masového kurzu! Naučíte se ručně krájený telecí tatarák se spálenými rajčaty a dojde i na naší “signature” hovězí veverku hozenou přímo do výhně horkých uhlíků a dezert z pomalu pečených ananasů."

menu

Ručně krájený hovězí tatarák s nakládanou okurkou, pažitkou a spálenými rajčaty na opečeném chlebu

Argentinský steak Picanha

Houby shitake pečené na tuku a másle

Hovězí veverka pečená na žhavém uhlí s chimichurri a bramborou v popelu

Pomalu pečený ananas s mučenkou a granátovým jablkem

3 990 czk

obchodní podmínky