ryby

"Za tenhle kurz můžete právě vy! Ani nespočítáme, kolikrát jsme slyšeli, že to jediné, co chybí, je kurz zaměřený čistě na ryby. Takže tady je. Čeká vás Tiradito, méně známá peruánská úprava rybího masa, alternativa Ceviche. Ukážeme si jak jednoduše udělat čerstvého pstruha v litinové pánvi, zatímco si vedle přímo na žhavém uhlí upečeme chleba. Uhlíky budeme využívat ve velké míře, a to i k vyuzení lilku a ugrilování jesetera z místních sádek."

menu

Tiradito z pražmy

Pstruh v litinové pánvi s česnekem a tymiánem

Domácí chléb pečený na žhavém uhlí, petrželové pesto a nakládaná cibule

Jeseter nebo sumeček grilovaný nad otevřeným ohněm

Uzený lilkový kaviár s granátovým jablkem

3 990 czk

obchodní podmínky