Vítejte

v zimní kuchyni

Protože naše škola vaření Fuego přes zimu nefunguje, rozhodl jsem se pro vás připravit alternativu na zimní měsíce.

Uvítám vás v krásné, nové kuchyni v historickém centru Prahy.

 

Před každým kurzem si připravíme jeden ze signarure cocktailů, které jsme vymysleli ve spolupráci s Ultra Premium Brands a Jardou Modlíkem a.k.a. Bullietmanem.

Budeme pracovat s těmi nejlepšími surovinami a pít vína pečlivě vybraná k jednotlivým chodům.

 

Každý kurz představuje 4 hodiny společného vaření, hodování, popíjení a zábavy. Těšit se můžete i na tematický hudební doprovod.

Váš,

MAREK PAVALA

Všechny kurzy mají jednotnou cenu

2 990 Kč na osobu.

V ceně je víno a nealko po celou dobu kurzu.

Kurz objednáte kliknutím na vybraný termín.

Kapacita kurzů: 10 osob

Začínáme vždy v 16:00.

Případné dotazy pište na marek@campfuego.cz

Itálie

V kurzu italské kuchyně jsem se snažil pro vás vybrat moje oblíbená a klasická jídla, ale připravené moderním způsobem s lehkostí, kterou si hned osvojíte.

Zásadní je, že si všechno projdeme do nejmenších detailů. Na gnocchi si připravíme těsto z brambor a ručně je pak uválíme. Omáčku z mořských plodů uděláme z hlav a krunýřů krevet, budeme kuchat kalamáry, vařit krevety a v rámci příprav se naučíte i klasické mušle po námořnicku!

menu

Signature cocktail

Ručně krájený hovězí tatarák s olejem z bílých lanýžů a parmazánovým chipsem

Mušle po námořnicku

Gnocchi ai frutti di mare

Čokoládový dort s chantilli krémem a ovocem

termíny

Dokonalé hovězí steaky

Když jíte maso, vybírejte to nejlepší a mějte jistotu v jeho původu i přípravě. Nemá cenu jíst masa z vekochovů a podporovat tak něco, proti čemu dnes už brojí velká část světa. Masa je k dostání spousta a umět si vybrat to správné nemusí být jednoduchý úkol.

 

Když už máte ten vysněný kus masa, byla by velká škoda ho pokazit – naopak je skvělé, když víte, jak jeho chuť maximalizovat, podpořit a dosáhnout dokonalého výsledku. Naučíte se nejen klasickou přípravu v pánvi, ale také dopékání v troubě a dokonce dojde i na sous-vide!

menu

Signature cocktail

 

Hovězí svíčková s čerstvými bylinkami a česnekem

Oponka - skirt steak s omáčkou z cognacu a černého pepře

Pupek - flap steak připravený sous-vide a salsa verde 

 

Pečené brambory grenaille s česnekem a rozmarýnem

Salát misticanza s medovou vinaigrette 

termíny

Ultimate sandwich'n'roll

Tohle je totální dekadence a kurz trochu odlišný od těch ostatních. Sendviče a obecně plněné pečivo můžou být obyčejné a krásné svačiny, jako čerstvý chleba s máslem a dobrou šunkou.

 

Nebo můžete naplnit ten nejluxusnější chleba prvotřídním roastbeefem, lanýži a foie gras. Přijďtě se naučit jídla, kterými ohromíte koholiv, ale největší radost budou dělat stejně vždycky vám.

 

Budem poslouchat rock’n’roll a pít bourbon a pivo!

menu

Bulleit pickles 

 

Shrimp roll 

 

Sandwich se smaženým  kuřetem v podmáslí s avokádem a chipotle majonézou

 

Roastbeef sandwich s karamelizovanou cibulkou, lanýžovou majonézou a opečeným foie gras 

termíny